Muzikë në veshjet e modës në Milano

Në javën e modës në Milano me temë nga Pablo Pikaso janë paraqitur në üasarela mjaft veshja në të cilat spikasnin instrumente të ndryshme muzikore si kitara, mandolina dhe violina.

Një nga stilistët e modës Xheremi Skot (Jeremy Scott) shkruan se: “Muzetë frymëzojnë artistët dhe artsitët frymëuzojnë gjithë botën”.

Kështu modelet dolën në kolesksionin Moschino SS20 të veshur me veshje ku dalloheshin instrumentet muzikore apo ndikimet spanjolle.

Modelja Kaia Gerber dhuroi një fustan koktejli në formën e kitarës, që i referohej Vajzës së Picasso me Mandolinë, e vitit 1910, ndërsa modele të tjera, përfshirë Bella Hadid, mbanin mandolina dhe violina të vogla.

 

Opusalb

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Subscribe
No Thanks
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup
error: Sorry! You don\'t copy...