Michael Barenboim bashkohet me kuartetin e harqeve”Michelangelo”

Michael Barenboim bashkohet me kuartetin e harqeve”Michelangelo”. Violinisti Michael Barenboim ka zëvendësuar në Kuartetin e harqeve “Mikelanxhelo” njërin prej pjestarëve të larguar tashmë nga ky formacion orekstral. Prej muajit gusht ai ndodhet në këtë formacion në vend të Nobuko Imai I cili ishte pjesë e këtij formacioni prej 20 vjetësh. Barenboim do të jetë në rolin e violistit dhe kolegët e tij në këtë ansambël janë: violinistët Mihaela Martin dhe Conrad Muck dhe çelisti Frans Helmerson.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Subscribe
No Thanks
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup
error: Sorry! You don\'t copy...