“Konkursi McCammon i Zërave” anullon finalen dhe vlerëson 30 gjysmë-finalistët

“Fort Worth Opera” (FWO) dhe Konkursi “McCammon” i Zërave ka  njoftuar sot se është anulluar Konkursi për këtë vit.

Kjo ka ardhur si rezultat i pasigurive  që lidhen me pandeminë e COVID-19.

Konkursi ishte vendosur fillimisht të mbahej në datat 3 dhe 4 prill por konkursi u shty deri në vjeshtë.

Komiteti vendosi që secili prej 30 gjysmë-finalistët do të shpërblehet me nga 300 dollarë për të pasur një lloj lehtësie në këto kohë të vështira. Përvec kësaj gjysmë-finalistët do të publikohen edhe në faqen e internetit dhe në platformat sociale të organizatave gjatë muajve që do të vijnë.

Gjysmë-finalistët për këtë vit 2020 janë:

SeokJong Baek, Rachel Blaustein, Leah Brzyski, Teresa Castillo, Wonjin Choi, Taylor Comstock, Joshua Conyers, Sylvia D’Eramo, Jesse Donner, Dylan Elza, Jessica Faselt, Rudolph Giron, Elana Gleason, Jana McIntyre, LaMarcus Miller, Megan Moore, Tshilidzi Ndou, Alexandra Nowakowski, Ndumiso Nyoka, John Park, Nikola Printz, Matthew Reese, Alexandra Rodrick, Brooklyn Snow, Catherine Swindle, Wm. Clay Thompson, Elena Villalón, Ethan Vincent, Boya Wei, Junbo Zhou.

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Subscribe
No Thanks
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup
error: Sorry! You don\'t copy...