Hapen aplikimet për Konkursin Ndërkombëtar për Dirigjentët e Rinj “Malko”

Konkursi Ndërkombëtar Malko për Dirigjentët e Rinj është tashmë i hapur. Siç kanë bërrë të ditur organizatorët konkursi do të vijojë të jetë i tillë deri më 18 nëntor 2020.

Ky konkurs organizohet nga Orkestra Simfonike Kombëtare e Danimarkës dhe Juria kryesohet nga Fabio Luisi.

Konkursi do të mbahet nga 7-12 qershor 2021 në Kopenhagë në DR Koncerthuset,

Info:

www.malkocompetition.dk

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Subscribe
No Thanks
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup
error: Sorry! You don\'t copy...