Ja cilët janë edhe prezantuesit e Eurovizionit 2020

Transmetuesi NPO ka bërë të njohur sot edhe prezantuesit e Eurovizionit 2020. Prezantuesit janë komentuesi i Eurovizionit Jan Smit, prezantuesja, aktorja dhe këngëtarja Chantal Janzen dhe ish ylli i Eurovizionit Edsilia Rombley.

Këta  emra duken mjaft familjarë për ne. këtë do të jenë edhe treshja e artë e Eurovizionit 2020. Tashmë pritet edhe prezantimi zyrtar i tyre. Çdo prezantues ka një lidhje të ndryshme me Eurovizionin por të tre janë gati për të nisur rrugën drejt Roterdamit 2020. Jan Smit

është një ndër këngëtarët më të famshëm në Hollandë. Ai prej vitit 2011 është komentator i Eurovizionit dhe njihet si i ndershëm dhe se nuk ka frikë të komentojë mbi aftësitë apo paaftësitë e këngëtarëve pjesëmarrës.

Ndërkohë shitja e biletave fillon në datën 12 dhjetor. Çmimet e biletave variojnë nga 18.5 euro në 248.50 euro. Festivali do të mbahet në Ahoy Arena.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Subscribe
No Thanks
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup
error: Sorry! You don\'t copy...