Mbyllen sallat e koncerteve në Hong Kong

Nisur nga zhvillimet e fundit lidhur me COVID-19 sallat e shfaqjeve në Hong Kong do të jenë përkohësisht të mbyllura. Ky vendim nis nga data 15 korrik dhe  do të mbesë në fuqi deri në një njoftim të mëvonshëm.

Me këtë njoftim bëhet e ditur për publikun se edhe shfaqjet e muajit korrik do të anullohen.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Subscribe
No Thanks
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup
error: Sorry! You don\'t copy...