Greis School Albania aktivitet pianistik në Durrës

Greis School Albania ka bërë të ditur thirrjen për pjesëmarrje në masterklasin ndërkombëtar për piano. Ky master klas do të mbahet në Durrës nga data 19-23 maj dhe është i hapur për të gjithë të interesuarit mbi moshën 6 vjeç. Pa një kufi  të sipërm moshe dhe duke qenë plotësisht të lirë në përzgjedhjen e veprave interpretimi do të zgjasë deri në 15 minuta. Vlerësohet interpretimi i kompozitorëve shqiptarë. Konfirmimi për pjesëmarrje duhet të kryhet brenda datës 10 maj. Në fund të gjithë pjesëmarrësit do të pajisen me çertifikatë nga Greis School Italy. Drejtuese e këtij aktivteti është pianistja Irma Picari.

Ky master klas do të përqëndrohet në teknikat dhe studimin, ne interpretimin sipas stileve të kompozitorëve, stilit klasik – kontemporan të veprave shqiptare të ripunuara nga pianistja Picari etj. Në rast të kërkesave të larta do të kërkohet një përzgjedhje. Organizatorët ofrojnë një numer të kufizuar akomodimi për pianistët që vijnë nga jashtë Durrësit, ndaj për këtë do të nisen nga radha e rregjistrimit në Master Klas.

Për programin dhe pjesëmarrjen mund të kontaktohet

e – mail: lessonpiano0@gmail.com

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Subscribe
No Thanks
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup
error: Sorry! You don\'t copy...