Gëzuar Vitin e Ri 2018 !

Me rastin e viti të ri 2018, Opusalb dëshiron të urojë të gjithë bashkëpunëtorët, miqtë, ndjekësit, mbështetësit dhe të gjithë lexuesit e shumtë të cilët po shtohen përditë me urimin: “Gëzuar Vitin e Ri 2018” ! Shëndet, gëzime e suksese të reja në jetën tuaj familjare dhe profesionale!

Opusalb do të mbetet edhe këtë vit në shërbim të informimit dhe kritikës muzikore në hapësirat mbarëshqiptare.

 In occasione del nuovo anno 2018, Opusalb desidera congratularsi con tutti gli seguacci, gli amici,  sostenitori e tutti i nostri lettori che stanno crescendo ogni giorno con le auguri: Felice anno nuovo 2018, salute, gioia e grandi successi nella vostra famiglia e la vostra vita professionale.

Opusalb rimarrà anche quest’anno al servizio d’informazioni e della critica musicale nelle aree dove vivono albanesi.

Cu ocazia Anului Nou 2018, Opusalb dorește să transmite tururor colaboratorilor, prietenilor,  susținătorilor  și cititorilor  care cresc zilnic: Un An Nou Fericit 2018! Multa sănătate, bucurii și noi succese în familie și viața profesională!  

Opusalb va rămâne si în anul vittor în serviciul informațiilor și criticilor muzicale în zonele unde se vorbeste limbă albaneză.

 Opusalb

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Subscribe
No Thanks
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup
error: Sorry! You don\'t copy...