Eugent Bushpepa sjell “Stay With Me Tonight”

Mesa duket një këngë nga Eugent Bushpepa ka qenë duke u pritur nga ndjekësit e tij. Kënga ka vetëm pak orë në kanalin Youtube dhe komentet janë pozitive dhe shumë prej tyre theksojnë pikërisht këtë padurim për një këngë të re. Vargjet dhe muzika mbajnë emrin e Eugentit dhe klipi ka për protagoniste një nga vajzat më të bukura shqiptare Adrola Dushin. Raporti në cift mes modeles dhe këngëtarit është thelbi i kësaj balade që vjen në gjuhën angleze. Po aq romantik sa kënga është edhe videoklipi i saj rregjistruar në Romë punuar nga  Renuar Locaj.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Subscribe
No Thanks
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup
error: Sorry! You don\'t copy...