Dekada e triumfeve të Ermonela Jahos, bisedë me dirigjentin Antonio Pappano

Dirigjenti i shquar Antonio Pappano dhe sopranoja shqiptare, ylli i skenës lirike ndërkombëtare Ermonela Jaho kanë diskutuar “dhjetë vjeçarin e triumfeve” në skenën mitike të Covent Garden. Në një video të shpërndarë para 5 ditësh në kanalin Youtube të Te teatrit të Operës Mbretërore.

 Në këtë bashkëbisedim mjaft shterues dhe një interviste shumë të bukur është folur për arritjet e Ermonelës përfshirë këtu rolet e Violetës në “La traviata”, Mimisë në “La boheme” dhe Cio-Cio-san në “Madama Butterfly”.

Për më shumë ndiqeni në vijim bashkëbisedimin:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Subscribe
No Thanks
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup
error: Sorry! You don\'t copy...