Dua njofton shtyrjen e turneut evropian

“Është me zemër të thyer që po shtyj turneun evropian në shtatorin dhe tetorin e vitit 2021. Kemi vijuar të monitorojmë këtë situatë të paprecedentë dhe në ndryshim dhe është e qartë se nuk është e mundur të vazhdohet me turneun në janar dhe shkurt.

Ju lutem ruajini biletat sepse ato mbeten të vlefshme për datat e riprogramuara. Më ka marrë malli të jem në turne sidomos gjatë kësaj kohe dhe mezi pres të ribashkohem me ju dhe të festojmë së shpejti!

Ndërkohë ju premtoj se kam disa gjëra që shpresoj se do t’ju pëlqejnë.

Qëndroni të sigurtë dhe kujdesuni për veten! Dua”

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Subscribe
No Thanks
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup
error: Sorry! You don\'t copy...