Koronavirusi godet “La Skalën” në Milano

Koronavirusi godet “La Skalën” në Milano. Të rezultuarit pozitivë nga Kovidi janë pjestarë të korit dhe muzikantë të Teatrit Skala të Milanos. Tashmë numri ka shkuar në 21 dhe një prej tyre është në spital. Menaxherët po merren me atë që nuk ka shkuar mirë me protokollin antikovid. Në këto çaste Teatri është mbyllur por qëllimi është që në datën 7 dhjetor të kthehet në skenë për hapjen zyrtare të sezonit. Ndoshta pa një audiencë por përmes RAI-t në të gjithë botën.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Subscribe
No Thanks
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup
error: Sorry! You don\'t copy...