Rezultatet e konkursit të violonçelistëve në Konkursin Ndërkombëtar “Xhorxhe Enesku”

13 violonçelistë nga 10 shtete të dalë nga 54 konkurentë që morën pjesë në raundin e parë, morën edhe më shumë vota nga juria.

Kështu ata përparuan në Raundin e Dytë të Konkursit Ndërkombëtar “Xhorxhe Enesku”.

Ja dhe lista e 13 violoncelisteve:

Margarita Balanas (Latvia)
▶️ Ștefan Cazacu (Rumania)
▶️ Amedeo Cicchese (Itali)
▶️ Sebastian Fritsch (Gjermani)
▶️ Jérémy Garbarg (France)
▶️ Anouchka Hack (Gjermani)
▶️ Sandra Lied Haga (Norvegji)
▶️ Jaemin Han ( Korea e Jugut)
▶️ Woochan Jeong (Korea e Jugut)
▶️ Christine J. Lee (Korea e Jugut)
▶️ Keisuke Morita (Japoni)
▶️ Ivan Skanavi (Rusia)
▶️ Grace Sohn (Kanada)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Subscribe
No Thanks
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup
error: Sorry! You don\'t copy...