Category: REVISTA TETOR

0

Luleborë në Shkodër

Në datat 13, 14 dhe 15 nëntor, ora 19:00, në teatrin “Migjeni” në Shkodër do të mbahet  edicioni i dytë i Festivalit të Këngës Qytetare “Luleborë”. Në këtë festival do të interpretojnë  22 këngëtare profesionistë dhe...

Subscribe
No Thanks
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup
error: Sorry! You don\'t copy...