Category: PORTRET

0

Sopranoja Arlinda Morava: “Spektatorët na kanë pritur e vazhdojnë të na mirëpresin me dashamirësi”

Pandemia prej koronavirusit ka ndikuar mjaft jetën muzikore dhe kulturore kudo në botë. Disa prej muzikantëve shqiptarë që jetojnë dhe ushtrojnë aktivitetin jashtë Shqipërisë kanë rinisur një pjesë të aktivitetit të tyre, ndaj dhe...

Subscribe
No Thanks
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup
error: Sorry! You don\'t copy...