Category: MAGAZINE JULY

0

Unë, ti, ne dhe Liria

Në redaksi ka ardhur një shkrim, i cili edhe pse nuk lidhet drejtëpërdrejtë me muzikën ka një lidhje integrale me filozofinë e muzikës, me aktualitetin muzikor, me konceptet e jetës sonë si objekt muzikor....

Subscribe
No Thanks
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup
error: Sorry! You don\'t copy...