Category: MAGAZINE JANUARY 2020

2

Alen Xhafa: Arti kërkon përsosmëri, këmbëngulje dhe orë të tëra përgatitjeje

Alen Xhafa është aktor, skenarist; ai këndon, kërcen, luan në piano, në kitarë, njeh mirë artin e argëtimit. Aktualisht jeton në Toronto të Kanadasë. Në këtë qytet artisti shumëdimensional u vendos menjëherë pas diplomimit...

Subscribe
No Thanks
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup
error: Sorry! You don\'t copy...