Category: MAGAZINE DECEMBER 2019

0

Zara Larsson, nga konkursi i talenteve drejt majave të industrisë botërore

Zara Maria Larsson është këngëtare dhe kompozitore suedeze. Që në moshën 10 vjeçare ajo spikati ndërsa fitoi konkursin “Talang” që është versioni suedez i konkursit “Got Talent”. Ajo pushtoi klasifikimet me këngën “Uncover” duke...

Subscribe
No Thanks
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup
error: Sorry! You don\'t copy...