Category: KRITIKA

0

Ana Moura ylli i muzikës Fado

Këngëtarja portugeze  e muzikës Fado Ana Moura dallon për paraqitjen mjaf tërheqëse në skenën ndërkombëtare të muzikës Fado. Ka lindur dhe është rritur në Lizbonë, qyteti i origjinës së kësaj gjinie muzikore. E rritur...

Subscribe
No Thanks
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup
error: Sorry! You don\'t copy...