Category: PER TE QESHUR

0

Trompisti që mburret..

Një kompozitor dhe një instrumentist i trompës po grindeshin. Trompisti mburrej se ishte i shkëlqyer dhe se mund të luante çdo partiturë dhe shante krijuesin që kërkonte një vit të shkruante një vepër. Po,-...

Subscribe
No Thanks
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup
error: Sorry! You don\'t copy...