Category: INFORMACIONE

0

Eja këndo me ne!

Pasditen e së martës 12 dhjetor 2017 në mjediset e “Muzeut Historik Kombëtar” do të mbahet koncerti me titull “Eja këndo me ne”. 50 fëmijë nga shkollat 9-vjeçare të Tiranës do të këndojnë bashkë...

0

Një parashikim i sigurt!

Kompozitori dhe organizatori i njohur tashmë edhe përmes artikujve të shumta të Opusalb Aulon Naçi ka postuar këtë lajmërim që ka ngjallur reagime pozitive tek shumë njerëz të ndryshëm Ai shkruan: Ditën e Mërkurë...

Subscribe
No Thanks
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup
error: Sorry! You don\'t copy...