Category: BALET

0

Shuhet ylli i baletit kuban Alicia Alonso

Javën e kaluar bota mbarë përcolli me pikëllim lajmin e trishtë jo vetëm  për baletin e Kubës por edhe atë ndërkombëtar njëkohësisht.  Ylli i baletit kuban Alicia Alonso kishte ndërrruar  jetë. Gazetat dhe mediat...

Subscribe
No Thanks
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup
error: Sorry! You don\'t copy...