Anullohet konkursi pianistik “Liszt” në Utreht

Organizatorët e konkursit pianistik “List” në Utreht kanë vendosur të anullojnë mbajtjen e këtij edicioni. Pritej që konkursi të mbahej në muajin nëntor 2020. Tashmë edicioni i ardhshëm do të jetë në vitin 2022.

Në deklaratën për mediat thuhej: “Pasi punuam mbi shumë skenarë dhe ide periudhash të ndryshme, duhet të përballemi me realitetin se është e pamundur të mbahet një aktivitet ndërkombëtar në këto kohë. Me kufizimet në lëvizje dhe situatën vendore të paparashikueshme. Jemi ende mjaft të përkushtuar ndaj pjesëmarrësve tanë, që janë edhe viktimat e vërteta të kësaj situate. Jemi me shpresë se ende disa prej interpretimeve të tyre këtë nëntor do të kemi mundësinë t’i përcjellim online”.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Subscribe
No Thanks
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup
error: Sorry! You don\'t copy...