Author: admin

1

Hamide Stringa

Hamide Stringa, këngëtare, pedagoge, historiane dhe kritike e muzikës lindi në vitin 1932 në qytetin e Elbasanit. Ajo vjen nga një familje e madhe elbasanase, me një baba të shkolluar në Akademinë Ushtarake të...

Subscribe
No Thanks
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup
error: Sorry! You don\'t copy...