“Adrenalinë” një këngë verore kushtuar Kosovës dhe Shqipërisë

“Adrenalinë” kanë vendosur ta titullojnë këngën e re autorët e bashkëpunimit mes Aurela Gaçes dhe Genc Prelvukaj.

Të dy këta muzikantë kanë adhuruesit e tyre që duket se e kanë mirëpritur këtë prurje të re verore.

Kënga që në orët e para ka kaluar dhjetra mijëra klikime dhe synon të mbetet në shijet dhe preferencat e dëgjuesve.

A do të mundet kjo këngë të hyjë në repertorin e këngëve më të mira shqiptare që mbeten gjatë në mendje dhe a do të arrijë ajo të përcjellë dëshirën për ta ridëgjuar? Kjo mbetet për t’u parë.

Ajo që dëgjohet nga vargjet duket se është një këngë kushtuar dy shteteve shqiptare: Kosovës dhe Shqipërisë.

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Subscribe
No Thanks
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup
error: Sorry! You don\'t copy...