Një foto që të bën të mendosh!

Një foto e vjetër me ikonat e artit  shqiptar të cilët të mbledhur me rastin e ngritjes së Konservatorit të Shtetitlenë një kujtim të paharrueshëm. Nuki i dimë të gjithë emrat, por kërkojmë ndihmën e secilit, që është i sigurt, të na informojë mbi ta. Në mes të tyre shquhet Albert Paparisto, në të djathtë të tij Kristo Kono, në fund të rrjeshti të parë më mjatas shquajmë Çesk Zadenë dhe Kostandin Trakon. Sipër në rrjeshtin e tretë Tonin Harapin. Po të tjerët cilët janë?

 

Opusalb

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Subscribe
No Thanks
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup
error: Sorry! You don\'t copy...