Zjarri shkatërron Sallën e Filarmonisë së Kishinëut

Një zjarr ka shpërthyer të enjten e javës që lamë pas  në Filarmoninë Kombëtare të Kishinëut, kryeqytetit të Moldavisë.

U deshën katër orë për ta vënë nën kontroll.  Mendohet se zjarri ka nisur si pasojë e një shkëndijë elektrike gjatë një pune riparuese.

Salla e koncertit u dogj, pjesa ballore e ndërtesës u rrëzuar dhe Salla e Vogël u shkatërrua plotësisht. Ndërtesa ishte projektuar dhe ndërtuar në fund të shekullit 19-të dhe u rinovua në fillimet e viteve 60-të të shekullit të kaluar.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Subscribe
No Thanks
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup
error: Sorry! You don\'t copy...