Monthly Archive: shtator 2020

0

Vetmia në vargjet e kënduara nga Norah Jones

Këngëtarja Nora Xhons (Norah Jones) ka deri tani 9 çmime “Grammy” dhe mbi 50 milionë albume të shitura në të gjithë botën. Në një renditje të bërë nga revista amerikane “Billboard” ajo u deklarua...

Subscribe
No Thanks
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup
error: Sorry! You don\'t copy...