Monthly Archive: dhjetor 2017

0

Një foto sa një mijë fjalë!

Shpesh në artikujt e revistës së kritikës muzikore ne kemi sjellë personazhë që sot përbëjnë majat e muzikës në botë. Një ndër këto figura është edhe violinisti Alexandru Tomescu i cili sot njihet dhe...

5

Ndërmendje 2017

“Ndërmendje 2017” ishte quajtur koncerti i organizuar në fund të vitit nga Bashkia e Shkodrës dhe Fondacioni “Arte” dhe, pavarësisht nga argumentet e Kryetares së Bashkisë e cila ishte e interesuar t’i hidhte pak...

Subscribe
No Thanks
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup
error: Sorry! You don\'t copy...