Konkursi Ndërkombëtar për Dirigjimin në Tokio mbahet në 2021

Periudha e aplikimit për përzgjedhjen e pjesëmarrësve në Konkursin Ndërkombëtar për Dirigjimin Muzikor në Tokio është nga data 1 shkurt deri në 6 maj 2021.

Për më shumë mund të vizitoni: www.conductingtokyo.org

Ky proces do të kryhet mbështetur në dokumente dhe në videot e koncerteve të dejtuara. Vitin që vjen do të jetë edicioni i 19-të i këtij aktiviteti.

Ky aktivitet zhvillohet çdo tre vjet që nga viti 1967. Vitin që vjen ai do të zhvillohet gjatë shtatorit dhe tetorit. Juria ka në përbërje Tadaaki Otaka, Sian Edwards, Dan Ettinger, Junichi Hirokami, Michiyoshi Inoue, Okko Kamu, Rainer Küchl, Jun Märkl dhe  Ken Takaseki.

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Subscribe
No Thanks
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup
error: Sorry! You don\'t copy...