0

𝗔 𝗸𝗲𝗺𝗶 𝘁𝗮𝗹𝗲𝗻𝘁𝗲̈, 𝗾𝗲̈ 𝗱𝗼 𝘁𝗲̈ 𝘇𝗲̈𝗻𝗶𝗻 𝘃𝗲𝗻𝗱𝗶𝗻 𝗲 𝗡𝗲𝘅𝗵𝗺𝗶𝗷𝗲̈𝘀 𝗮𝗽𝗼 𝘁𝗲̈ 𝗩𝗮𝗰̧𝗲𝘀?

Nga 𝗥𝗮𝗳𝗲𝘁 𝗥𝗨𝗗𝗜 Në një prej emisioneve televizive ku bisedohej mbi profilin artistik të Nexhmije P., gazetarja më bën një pyetje logjike dhe të thjeshtë: “a do të kishte bërë emër dhe autoritet të...

Subscribe
No Thanks
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup
error: Sorry! You don\'t copy...