Announced the winning song of the Albanian Nationwide Song Festival for Children

“Çdo gjë do dashuri” performed by Samanta Qoshku and Iris Sula of Elbasan Children’s Cultural Center is also the winning song of the Nationwide Song Contest for 2018. The song was composed by Edmond Rrapi and the lyrics were written by Leidi Shqiponja. The Nationwide Song Festival for Children in Shkodra held its 56th edition this year. This year the festival took place in the premises of the city’s “Migjeni” Theater. The artistic director of this festival is Kujtim Alija, now an emblem of this activity. All three nights of the Festival were presented by Migena Kraja, one of the well-known journalists of Albanian Public Television.

 

 

You may also like...

2 Responses

  1. Alban says:

    Nga Edmond Rrapi… jo Zhulali o gazetarucër

  2. Pershendetje zoti Alban! Si gazetarucer qe jemi, po ju bejme me dije se te dhenat per artikullin jane marre nga faqja e QKF Elbasan nga ku kjo kenge ka dale. Ju ftojme t’i lexoni aty dhe nese ata jane gabim, kjo nuk eshte pergjegjesia jone. Te dhenat jane marre edhe nga faqja e RTV Ora News qe kishte dhe ekskluzivitetin e lajmit mbremjen e se dieles. Ju ftojme t’i lexoni edhe aty. Nese ata jane gabim kjo nuk eshte pergjegjesia jone! Te dhenat fillimisht i kerkuam nga drejtori artistik i festivalit, por kur te na i jape, sepse per arsye lodhjeje pas aktivitetit, eshte e kuptueshme qe nuk do te mund t’i kishim menjehere, por do t’i publikojme edhe per lexuesit!Si gazetarucer qe jemi, vendosem edhe videon ku duken edhe aty autoret e kenges. Ku eshte gabuar mbiemri i kompozitorit, nuk eshte pergjegjesia jone, por e atyre qe paguhen per te bere punen sakte! Faleminderit qe na ndiqni dhe qe jeni vezhgues i punes tone!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Subscribe
No Thanks
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup
error: Sorry! You don\'t copy...