Belgian acousmatic & video-music night to take place in Prishtina

Find following the 28- th may concert program.

The artist to perform is CLÉMENT PARMENTIER.

Bernard Parmegiani
La roue ferris

Beatriz Ferreyra
La ba balle du chien chien à la mé mère

Clément Parmentier
Trou noir

Clément Parmentier
Je m’en fous

Manah Depauw & Jen Debauche
Gemini

Clément Parmentier
Rêve éveillé # 2

Theksojmë se ky koncert është  i pesti në kuadër të Festivalit ReMusica,  edicioni i vitit 2019.

Festivali ka nisur sivjet më 24 maj dhe do të mbyllet me koncertin e mbrëmjes së 2 qershorit.

Ky është edicioni i 18-të i Festivalit Ndërkombëtar të Prishtinës ReMusica drejtore e të cilit është pikërisht njëra nga protagonistet e kësaj mbrëmjeje, kompozitorja nga Kosova Donika Rudi. Jo vetëm koncerte, por edhe masterklase janë duke u mbajtur në kuadër të këtij Festivali i cili u gjendet pranë edhe grup-moshave më të reja e deri tek më të rriturit.

/Opusalb/

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Subscribe
No Thanks
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup
error: Sorry! You don\'t copy...