Ended “ArsKosova” 2019 competition

The  of young musicians “ArsKosova”  contest for the year 2019 have just been closed. These contest took place from June 1-rst  to June  3-rd 2019 in Prishtina.

The number of participants this year has been over 170 candidates. The participants came from Kosovo, Albania, North Macedonia as well as some Albanians born in Germany, USA and other countries.

Among the 10 absolute prize winners came the prizes for the Grand Prix finalists.

At the end of the competition the winners were:

The Grand Prix Grand Prix won: Megi Rexhepi – Clarinet / Kosovo – Albania from Kukes.

Second Prize – Leonardo Dimoski – Violin – North Macedonia /

 

Third Prize for Era Kume – Piano / Albania (Albania)

 

Lista e çmimeve speciale për këtë vit përfshinte 6 muzikantë: Xhevrie Tule, Zanë Abazi, Megi Rexhepi, Era Kume, Irina Bashllari dhe Leonardo Dimoski .

 Edicioni i 15-të të garave ndërkombëtare për muzikantët e rinj ArsKosova shënon një ngjarje të rëndësishme jo vetëm për rrugën artistike të muzikantëve të rinj.

Ky konkurs është një mundësi e mirë për të ardhmen e tyre në veçanti, por edhe për vetë jetën kulturore në përgjithësi.

/Opusalb/

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Subscribe
No Thanks
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup
error: Sorry! You don\'t copy...