“Metallica” dhuratë në ndihmë të Australisë

Grupi legjendar  “Metalika” ka dhuruar 462.000 euro për Australinë.

Grupi i njohur heavy metal ka dhuruar 462.000 euro për të ndihmuar njerëzit që janë prekur nga zjarret në Australi. Kjo shumë po dhurohet edhe për ata që po ndihmojnë në shuarjen e flakëve që kanë shkatërruar sipërfaqe të mëdha në Australi.

“Jemi të prekur nga lajmet që flasin se flakët kanë shkatërruar miliona hektarë në Australi duke prekur sidomos Nju Sauth Uells dhe Viktoria. Shkatërrimet dhe pasojat e tmerrshme mbi banorët, kafshët dhe mjedisin përreth është më të vërtetë e trishtë”, ka përcjellë grupi.

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Subscribe
No Thanks
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup
error: Sorry! You don\'t copy...