Opusalb’s accurate predictions for the songs of “Fest 56”

Tonight will be held the final night of the “Song Festival”. By learning the decision of the main jury of the Festival for selecting the third night songs and comparing it with the Opusionb projections in the first and second night we have published, we note that we have been in full compliance . Exceptionally, the song of the author Voltan Prodani is surprisingly surprising, which also, strangely, passes from the last place to our rankings, among the selected songs. We hope the winning song is one of the first numbers in our rankings for both nights!

/Opusalb/

You may also like...

5 Responses

 1. Mathias says:

  Mos u surprizoni shume ju te opus alb se nuk merrni vesh nga muzika e lehte ne fakt!!

 2. Përshëndetje Mathias, faleminderit për komentin! Çdokush është i lirë të japë ekspertizën e vetë! Edhe ju po ashtu, meqënëse lini të kuptohet se ju në dallim nga ne, merrni vesh nga muzika e lehtë!

 3. Mathias says:

  Ju pergezoj per frymen e lire dhe demokratike qe perconi me revisten tuaj ne sherbim te evidentimit te vlerave te verteta artistike dhe njerezore ne Shqiperi.

 4. Mathias says:

  Kenga e Voltan Prodanit E Pamundur, ja qene e vleresuar edhe nga juria profesioniste ne teresi dhe nga portalet e eurovizionit e padiskutueshme per te qene ne finale!!

 5. Mathias says:

  Kenga e Voltan Prodanit E Pamundur, ka qene e vleresuar edhe nga juria profesioniste ne teresi dhe nga portalet e eurovizionit e padiskutueshme per te qene ne finale!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Subscribe
No Thanks
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup
error: Sorry! You don\'t copy...