Category: BALLET

0

Cilat janë rreziqet e hapjes?

Edhe pse ideja e shfaqjeve duket si një e ardhme e largët në SHBA, në Evropë dhe në Azi janë duke u hapur teatrot e parë. Teatri Shtetëror Hessian i Visbadenit në Gjermani ka...

Subscribe
No Thanks
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup
error: Sorry! You don\'t copy...