Author: Redaksia OpusALB

0

Baroque’s singers

Lindja e operas në vitin 1600 ishte një evenimat i rëndësishëm muzikor pasi ajo u bë e njohur dhe u përhap në të gjithë botën deri në ditët tona. Por kush ishin protagonistët e...

Subscribe
No Thanks
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup
error: Sorry! You don\'t copy...